ODENSE gör skillnad i smakupplevelsen

Original_odense_topfotoMandelmassa är inte bara Mandelmassa
I grunden består Mandelmassa bara av mandel och socker. Men att receptet är enkelt betyder inte att Mandelmassa bara är Mandelmassa. Så enkelt är det inte.

Mandlarna gör skillnaden
Smaken och kvaliteten på Mandelmassan beror på kvaliteten på mandeln och på relationen mellan mandlarna och sockret, samt på strukturen på massan. Det är just det som gör skillnaden på smakupplevelsen.

Smak och kvalitet från Kalifornien
Odense Mandelmassa/Marsipan är tillverkad av mandlar från Kalifornien. Och förhållandet mellan mandlarna och sockret är noga avvägt så att massan får den rätta sötman och den distinkta smaken av mandel. Odense Marcipan har valt att använda mandlar från Kalifornien med anledning av mandelns fina smak, kvalitet från mycket kontrollerade odlingar.

Du får en längre smakupplevelse 
Som en av de få platserna i världen producerar Odense mandelmassan i gamla stenvalsar. Det innebär att mandelmassan får en grövre struktur och en längre smak som tar fram de fantastiska smaknyanserna. Det är därför du kan smaka skillnad på Mandelmassa och Mandelmassa.