• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock
    • Choklad+
      • Chokladknappar
    • Nougat
    • Glassåser
    • Fondant
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Nu finns vi äntligen på Facebook!

Klicka här och gilla vår sida. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Banana Split

Andra recept

Glassig nyårsdessert

Banangott

Pannacotta med kaffemjölkchoklad

Blåbärs och mandelcobblers

Mandelpaj med hallon och mango

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Banana Split
    Banana Split

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 4 4

Svårighet

Beredning
25

Total tid
25

Personer
4

Så gör du Banana Split

  1. Värm 200 ml grädde och socker tills det kokar.
  2. Hacka chokladen (spara 50 g att dekorera med) och rör ner i kastrullen. Rör runt tills chokladen har smält.
  3. Vispa upp de resterande 50 ml grädden och häll eventuellt 0,5 tsk vaniljsocker i.
  4. Dela bananerna och lägg upp dem som på bilden. Dekorera med vispgrädde, chokladsås och hackad ljus choklad.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 4 banan(er)
  • 0,25 l vispgrädde
  • 150 g ODENSE Ljus choklad (eller Odense Mörk choklad 55% eller 70% om du önskar kraftigare smak)
  • 70 g socker
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • Dekor: 50 g ODENSE Ljus choklad (eller Odense Mörk choklad 55% eller 70% om du önskar kraftigare smak)

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Banana Split


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "unsubscribe"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk