• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Glassdessert Deluxe

Andra recept

Chokladmousse i tre lager

Juläpplen med kola och choklad

Choko Loco Glassbomb

Glassig nyårsdessert

Banangott

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Glassdessert Deluxe
    Glassdessert Deluxe

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
30

Total tid
30

Personer
6

Så gör du Glassdessert Deluxe

  1. Skär 12 tunna skivor av Odense Mandelmassa Lyx och lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper. Platta till skivorna lite lätt.
  2. Pensla skivorna med uppvispat ägg och sikta över lite kanel och socker.
  3. Baka chipsen i 7-8 min i 200°C. Ta ut och låt dem svalna på ett galler.
  4. Ta ut glassen ur frysen och rör den mjuk. Portionera upp glassen i glas eller skålar, ringla över Odense Nougatsås och dekorera med chipsen.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 150 g ODENSE Mandelmassa Lyx
  • 1 ägg
  • 1 tsk kanel, malen
  • 1 tsk socker
  • 1 l vaniljglass
  • ODENSE Nougatsås

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Glassdessert Deluxe


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk