• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock
    • Choklad+
      • Chokladknappar
    • Nougat
    • Glassåser
    • Fondant
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Nu finns vi äntligen på Facebook!

Klicka här och gilla vår sida. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Le Banana de Chocolat Roi

Andra recept

Glassig nyårsdessert

Banangott

Pannacotta med kaffemjölkchoklad

Blåbärs och mandelcobblers

Mandelpaj med hallon och mango

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Le Banana de Chocolat Roi
    Le Banana de Chocolat Roi

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
15

Total tid
15

Personer
4

Så gör du Le Banana de Chocolat Roi

  1. Skala och skär av ändarna på bananen. Skiva den på längden och lägg upp omlott på en assiett. Vispa grädden och spritsa en klick på bananen. Lägg en vaniljglasskula i gräddklicken.
  2. Ringla Odense Dessertsås Choklad över. Dekorera med färska bär och strö till slut över kokosflingorna.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • ODENSE Chokladsås
  • 4 st banan(er)
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 kulor vaniljglass
  • 1.5 msk riven kokos
  • Färska blåbär eller andra bär

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Le Banana de Chocolat Roi


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "unsubscribe"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk