• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Mysko muffins

Andra recept

Söta spröda spöken

Skrämmande god halloweentårta

Kusliga kulor

Smaskiga spöken

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Myskomuffins
    Myskomuffins

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 5 1

Svårighet

Beredning
30 min

Total tid
1 h

Antal
12

Så gör du Mysko muffins

  1. Rör samman smör och farinsocker tills det är mjukt och krämigt. Vispa i äggen ett åt gången.
  2. Vänd ner mandelmassan och rör samman tills smeten är mjuk och krämig. Rör därefter ner vetemjöl och bakpulver i degen växelvis med mjölken.
  3. Fördela smeten i muffinsformar och grädda kakorna ca 25 minuter i 200 ° C. Låt svalna på ett ugnsgaller.
  4. Blanda florsocker, mjuk nougat och smör. Vispa det först med låg hastighet Och tillsätt mjölken – lite i taget. Vispa tills det är lätt och krämigt.
  5. Bred ut krämen över kakorna och dekorera dem som du vill t.ex. med små spindlar eller spökansikten.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 125 g farinsocker
  • 2 st medelstora ägg
  • 125 g ODENSE marsipan
  • 175 g vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 dl mjölk
  • Nougattopping
  • 100 g florsocker
  • 50 g mjukt smör
  • 2 msk mjölk
  • 150 g ODENSE Nougat
  • Garnering
  • Dekorera med valfria figurer och mönster och använd t.ex. ODENSE Chokladknappar, strössel och lakritsremmar (snören) ODENSE Mandelmassa Lyx

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Mysko muffins


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk