• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock
    • Choklad+
      • Chokladknappar
    • Nougat
    • Glassåser
    • Fondant
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Nu finns vi äntligen på Facebook!

Klicka här och gilla vår sida. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Havssalta choklad och jornötbars

Andra recept

Nougat-mousse-tårta

Schwirlies konfekt

Trojka konfekt

Spröda Mandelkakor

Julmus i marsipan

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Havssalta choklad och jornötbars
    Havssalta choklad och jornötbars

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 2

Svårighet

Beredning
15

Total tid
30

Antal
15-20

Perfekt godis att ha hemma vid oväntat besök.

Så gör du Havssalta choklad och jornötbars

  1. Smält samman chokladen och jordnötssmöret.
  2. Rör ner puffarna och havregrynen.
  3. Häll upp smeten i en plastfolieklädd form.
  4. Låt stelna. Strö på havssaltet precis när smeten börjat stelna.
  5. Skär upp

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 100 g ODENSE Mjölkchoklad Cappuccino
  • 2 dl jordnötssmör , gärna ekologiskt
  • 2 dl puffat ris eller dinkelpuffar
  • 2 dl havregryn
  • En liten nypa havssalt

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Havssalta choklad och jornötbars


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "unsubscribe"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk