• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Julpraliner

Andra recept

Chokladmousse i tre lager

Mandelrenar

Spröda mandelmassachips

Kokoskonfekt med salt kola

Juläpplen med kola och choklad

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Julgott med smak av apelsin
    Julgott med smak av apelsin

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
30

Total tid
1

Antal
15

Juligt gott med smak av apelsin.

Så gör du Julpraliner

  1. Temperera den mörka chokladen.
  2. Pensla pralinformarna med choklad och låt den stelna en stund. Spara lite choklad till pralinernas botten.
  3. Hacka den vita chokladen och låt den smälta i en kastrull tillsammans med grädde och finrivet apelsinskal. Häll fyllningen i en spritspåse och fyll chokladformarna.
  4. Spritsa över ett lager mörk choklad för att ”stänga” pralinerna.
  5. Låt pralinerna stelna i rumstemperatur.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 200 g ODENSE Mörk Choklad 55%
  • 200 g ODENSE Vit Choklad
  • 1 dl vispgrädde
  • Finrivet skal från 1 apelsin
  • 15 pralinformar
  • Pensel
  • Spritspåse ODENSE Mandelmassa Lyx

Tips

Dekorera med ODENSE guldpulver för en lyxigare känsla.

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Julpraliner


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk