• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

LÄCKRA MANDELMASSAKNAPPAR

Andra recept

Chokladmousse i tre lager

Mandelrenar

Spröda mandelmassachips

Kokoskonfekt med salt kola

Juläpplen med kola och choklad

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Mandelmassaknappar
    Mandelmassaknappar

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 4 3

Svårighet

Beredning

Total tid

Antal
2 längder

Mandelmassa och rom är en oslagbar kombination.

Så gör du LÄCKRA MANDELMASSAKNAPPAR

  1. Finhacka fikon och valnötter.
  2. Blanda med mandelmassa och tillsätt rom.
  3. Blanda alltsammans noga och forma till två längder
  4. Smält chokladen över ett vattenbad och ringla den sedan över rullarna
  5. Skiva till tunna ”knappar”.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 4 fikon
  • 1 dl valnötter
  • 200 g ODENSE Mandelmassa Extra Grov
  • 3 msk rom välj din favoritsort
  • 50 g ODENSE Mörk Choklad Ekologisk

Tips

Dekorera din mandelmassarulle med ett vackert band av röd fondant. Voilà! En riktigt fin gå-bortpresent.

Variera smaksättningen på dina mandelmassaknappar.
Testa t ex att röra ner ½ tsk mald ingefära och finrivet skal från en apelsin. Mums!

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

LÄCKRA MANDELMASSAKNAPPAR


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk