• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Förmodligen världens godaste glassås!
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Lyxiga tryffelpraliner

Andra recept

Nougatkonfekt med karamellfudge

Marsipanbröd med chokladchunks

Rubykulor

Fudge slice

Trippelkonfekt

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Lyxiga tryffelpraliner
    Lyxiga tryffelpraliner

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 18

Svårighet

Beredning
20 min

Total tid
2 t

Antal
16

Ljuvligt gott till kaffe och avec.

Så gör du Lyxiga tryffelpraliner

  1. Hacka chokladen och låt den smälta i en kastrull tillsammans med grädde, smör och glögg.
  2. Lägg tryffelsmeten i en form med bakplåtspapper, 20 x 20 cm, och låt stå i kylskåpet tills den stelnat.
  3. Skär tryffeln i bitar, ca 2 x 1,5 cm. Värm upp kniven med hett vatten innan du börjar skära.
  4. Smält chokladknapparna över vattenbad.
  5. Doppa tryfflarna i den smälta chokladen och lägg dem på ett galler.
  6. Strö över strösslet och låt chokladen stelna.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 300 g ODENSE Mörk Choklad 70%
  • 1 3/4 dl vispgrädde
  • 20 g smör
  • 2 msk glögg
  • Dekoration
  • 250 g ODENSE Chokladknappar, ljus
  • valfritt strössel
  • Form 20 x 20 cm

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Lyxiga tryffelpraliner


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk