• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock
    • Choklad+
      • Chokladknappar
    • Nougat
    • Glassåser
    • Fondant
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Nu finns vi äntligen på Facebook!

Klicka här och gilla vår sida. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Nougatpinnar

Andra recept

Nougat-mousse-tårta

Schwirlies konfekt

Trojka konfekt

Spröda Mandelkakor

Julmus i marsipan

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Nougatpinnar
    Nougatpinnar

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning

Total tid

Antal
ca 20

Enkelt, snabbt och otroligt smarrigt. Vill du variera smaken på dina Nougatpinnar är det bara att byta ut de hackade nötterna mot något annat gott. Lakritsströssel? Rostade sesamfrön i olika färger? Granatäppelkärnor? Eller något helt annat?

Så gör du Nougatpinnar

  1. Smält chokladen på låg effekt i mikron eller i ett vattenbad.
  2. Skär nougaten i 20 lika stora, rektangelformade bitar och trä upp dem på glasspinnarna. Ställ ev in dem i kylen en stund så de stelnar.
  3. Doppa varje nougatpinne i mörk choklad och rulla dem sedan i strösslet. Tycker du det blir för kladdigt kan du pensla på chokladen.
  4. Låt pinnarna stelna innan du serverar.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 250 g ODENSE Nougat
  • 200 g ODENSE Mörk Choklad Ekologisk
  • 2-3 dl strössel eller hackade nötter eller havssalt eller något annat gott du kan tänka på

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Nougatpinnar


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "unsubscribe"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk