• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Ruby skogsbärskulor

Andra recept

Nougatkonfekt med karamellfudge

Marsipanbröd med chokladchunks

Fudge slice

Trippelkonfekt

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Ruby skogsbärskulor
    Ruby skogsbärskulor

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 4 4

Svårighet

Beredning
10 min

Total tid
25 min

Antal
20 stk

Så gör du Ruby skogsbärskulor

  1. Dela mandelmassan i 20 lika stora bitar och rulla till kulor.
  2. Temperera Ruby-knapparna över vattenbad eller i micron. (Se hur du gör under tips &trix).
  3. Doppa kulorna i den smälta chokladen och lägg dem på ett bakplåtspapper.
  4. Innan chokladen torkat, strö över skogsbärsströssel. (Du kan även täcka kulorna helt med strössel. Lägg skogsbärsströsslet i en skål, lägg de nydoppade kulorna i skålen och rulla runt kulorna tills de är helt täckta av strössel.)

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 200 g ODENSE Mandelmassa Lyx
  • 200 g ODENSE Chokladknappar Ruby
  • ODENSE Skogsbärsströssel

Tips

Förvara svalt i en lufttät behållare.

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Ruby skogsbärskulor


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk