• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Schwirlies konfekt

Andra recept

Salta pinnar 2.0

Nyårstårta med stjärnor

Kryddiga chokladklubbor

Maffiga chokladpraliner

Pepparkakssnurror

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Konfekt Swirlies
    Konfekt Swirlies

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 2 3

Svårighet

Beredning
30

Total tid
40

Antal
15

Så gör du Schwirlies konfekt

  1. Rulla mandelmassan till kulor i önskad storlek. Temperera chokladen var för sig och häll den vita i en skål.
  2. Häll linjer med den ljusa chokladen, som ett "galler", ovanpå den vita chokladen.
  3. sätt en tandpetare i mandelmassakulan och doppa den i chokladen, när kulan tas upp, vrid försiktigt så det bildas ett randigt mönster.
  4. Låt chokladen torka helt innan du tar bort tandpetaren.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 150 g ODENSE Mandelmassa Lyx
  • 100 g ODENSE Vit Choklad
  • 100 g ODENSE Ljus choklad

Tips

Vill du göra det extra enkelt för dig så prova våra chokladknappar. Lätta att dosera och smälter på ett kick.

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Schwirlies konfekt


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk