• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Trillingnöt med nougat

Andra recept

Nougatkonfekt med karamellfudge

Marsipanbröd med chokladchunks

Ruby skogsbärskulor

Fudge slice

Trippelkonfekt

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Trillingnöt med nougat
    Trillingnöt med nougat

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 4 39

Svårighet

Beredning
1 t

Total tid
2 t

Antal
20

Pralinernas pralin – en riktig klassiker

Så gör du Trillingnöt med nougat

  1. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna.
  2. Lägg nötterna i en kökshandduk och gnugga bort skalen. Låt kallna.
  3. Skär nougaten i bitar, ca 1,5 x 1,5 cm. Lägg 3 nötter på varje nougatbit.
  4. Ställ nougatbitarna i kylen ca 30 min. De ska bli riktigt kalla.
  5. Låt chokladknapparna smälta över vattenbad. Smält ljusa knappar för sig och vita för sig.
  6. Doppa pralinerna i ljus choklad.
  7. Lägg pralinerna på ett galler och ringla över vit choklad med hjälp av en sked.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 150 g hasselnötter
  • 250 g ODENSE Nougat
  • 300 g ODENSE Chokladknappar, ljus
  • 50 g ODENSE Chokladknappar, vit
  • Stekpanna
  • Sked

Tips

Vill du ha chokladen riktigt blank måste du temperera den. Under tips & trix ser du hur du gör.

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Trillingnöt med nougat


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk