• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Trippelkonfekt

Andra recept

Nougatkonfekt med karamellfudge

Marsipanbröd med chokladchunks

Ruby skogsbärskulor

Fudge slice

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Trippelkonfekt
    Trippelkonfekt

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 4 19

Svårighet

Beredning
40 min

Total tid
2 t

Antal
24 st

Så gör du Trippelkonfekt

  1. Temperera den ljusa chokladen och häll upp den i knäckformar. Fyll formarna till 1/3 och låt stelna i kylen.
  2. Temperera den vita chokladen och häll den i formarna, över den ljusa chokladen. Fyll varje form till 2/3. Låt pralinerna stelna i kylen en gång till.
  3. Koka upp vispgrädden. Rör ner den mörka chokladen i grädden och låt den smälta.
  4. Häll chokladgrädden i en spritspåse. Låt blandningen svalna lite så den blir en aning fast i konsistensen.
  5. Spritsa en topp chokladgrädde på varje knäckform och strö över bronspulver.
  6. Låt pralinerna stelna i kylen innan du tar loss dem från formarna.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 150 g ODENSE Chokladknappar, ljus
  • 150 g ODENSE Chokladknappar, vit
  • 150 g ODENSE Chokladknappar, mörk
  • 1 dl vispgrädde
  • Dekoration
  • ODENSE Brons pulver
  • knäckformar i metall, spritspåse

Tips

För att äkta choklad ska bli glansig, få en fin konsistens och enkelt lossna
från formarna måste du temperera den.

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Trippelkonfekt


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk