• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock
    • Choklad+
      • Chokladknappar
    • Nougat
    • Glassåser
    • Fondant
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Nu finns vi äntligen på Facebook!

Klicka här och gilla vår sida. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Kexchoko med mandel

Andra recept

Glittriga granar

Glittriga julkulor

Julpraliner

Salta nougatstjärnor

Jultryffel med mönster

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Kexchoko med mandel
    Kexchoko med mandel

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
40

Total tid
1

En frestelse ingen kan hålla fingrarna från!

Så gör du Kexchoko med mandel

  1. Sätt ugnen på 200°C. Rosta mandelspånen gyllenbruna i ca 8 minuter. Låt svalna.
  2. Hyvla med hjälp av osthyvel mandelmassan, lägg skivorna så att de täcker ett smörgåsrån. Hyvla nougaten tunt och lägg den ovanpå mandelmassan, lägg sedan på mandelmassan som ett lager till, avsluta med ett smörgåsrån och pressa ihop dem lätt.
  3. Smält ljus choklad på låg temperatur. Pensla alla kexen rikligt runt om med chokladen, vänd dem i den rostade mandeln.
  4. Ställ kallt en liten stund. Skär ut fyra trianglar per rån.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 200 g ODENSE Nougat
  • 200 g ODENSE Mandelmassa
  • 10 st kex smörgåsrån
  • 200 g ODENSE Ljus choklad
  • 1 påse mandelspån

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Kexchoko med mandel


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "unsubscribe"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk