• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Förmodligen världens godaste glassås!
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Cookies med kola & choklad

Andra recept

Choklad & kolakaka

Bananmuffins med kola & choklad

Vetebullar med chokladfyllning

Vetebullar med sötsyrlig blåbärsfyllning

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Chokolade karamel cookies
    Chokolade karamel cookies

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 4 4

Svårighet

Beredning
25 min

Total tid
45 min

Antal
16

Så gör du Cookies med kola & choklad

  1. Sätt ugnen på 175° C eller 160° C varmluft. Hacka och smält chokladen över vattenbad. Rör smör, farinsocker, socker och mandelmassa till en mjuk och krämig konsitens. Vispa i ägget och rör sedan ned den smälta chokladen.
  2. Tillsätt vaniljsocker, vetemjöl, bakpulver och salt, och rör snabbt samman degen. Vänd till sist snabbt ned chokladchunks, vita chokladknappar med karamel och karamelfudge i degen.

  3. Klä två bakplåtar med bakpapper och rulla degen till 12 bullar. Fördela på bakplåtarna med rejält avstånd mellan bullarna och baka i ca 18 minuter tills de är spröda i kanten och mjuka i mitten. Lägg kakorna på ett galler och låt svalna.


Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 100 g ODENSE Mörk Choklad 55%
  • 125 g smör
  • 125 g farinsocker
  • 100 g rörsocker
  • 100 g ODENSE Mandelmassa
  • 1 ägg
  • 1 msk vaniljsocker
  • 150 g vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 0,25 tsk salt
  • 75 g ODENSE Choklad Chunks
  • 115 g ODENSE Vita Chokladknappar med Karamell
  • 125 g ODENSE Karamel Fudge

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Cookies med kola & choklad


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk