• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Söt dessertpizza

Andra recept

Chokladmousse i tre lager

Spröda mandelmassachips

Choko Loco Glassbomb

Blå vårbakelse med grädde och pastellpärlor

Kladdkaka med chokladgrädde och Choko Karamel

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Söt dessertpizza
    Söt dessertpizza

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
10

Total tid
20

Antal
18

Fira bästa grannen med nybryggt kaffe och en pizzaslice med mandel, mango, nötter och mörk choklad.

Så gör du Söt dessertpizza

  1. Sätt ugnen på 230°.
  2. Ringla honung över varje tortilla, strö sedan på riven mandelmassa.
  3. Hacka eller riv chokladen och fördela den jämnt på varje tortilla. Toppa upp med mango och dina favoritnötter.
  4. Grädda i ugn, ca 6–7 minuter, tills pizzorna blivit krispiga.
  5. Skär upp i bitar och strö över mynta.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 3 st tortillabröd
  • 3 msk flytande honung
  • 100 g riven ODENSE Mandelmassa Lyx
  • 1 st mango eller ca 2 dl tinad, i strimlor eller bitar
  • 100 g ODENSE Mörk Choklad 70%
  • 1 näve kokos eller nötter

Tips

Servera pizzan varm – gärna tillsammans med vaniljkesella eller glass.

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Söt dessertpizza


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk