• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Gyllene påskägg i mörk choklad

Andra recept

Nougatkonfekt med karamellfudge

Fudge slice

Trippelkonfekt

Nougat- och havrebollar

Nöt- och fudgebitar

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Påskägg mörk choklad guldpulver
    Påskägg mörk choklad guldpulver

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
10 min

Total tid
30 min

Antal
8-16 st

Lite guldglans piggar alltid upp.

Så gör du Gyllene påskägg i mörk choklad

  1. Dela mandelmassan i 8 bitar á 25 g eller 16 bitar á 12 g och rulla dem till ägg. Låt dem gärna vila över natten under plastfolie.
  2. Temperera de mörka chokladknapparna och doppa äggen i den smälta chokladen.
  3. Dekorera med guldpulver när chokladen torkat.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 200 g ODENSE Mandelmassa
  • 100 g ODENSE Chokladknappar, mörk
  • ODENSE Guld pulver

Tips

Om du använder plasthandskar kan du dutta på chokladen med händerna. Forma i flera lager så får du ett organiskt utseende på dina påskägg.

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Gyllene påskägg i mörk choklad


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk