• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Choklad cupcake

Andra recept

Nougat & Chokladpålägg

Amerikanska pannkakor med äpple & nougat

Italiensk äppelkaka

Bakade äpplen med mandelmassa och chokladkanelsås

Äppelkaka med mandelmassa och nougat

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Chokladcupcake
    Chokladcupcake

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
1 30

Total tid
3

Antal
12

En godsak för chokladälskaren med en läcker twist av mint.

Så gör du Choklad cupcake

  1. CUPCAKES OCH FROSTING. Använd 12 st färdiga muffins eller baka en sats cupcakes, se grundrecept. Tillsätt 2 msk kakao i smeten. Låt svalna.
  2. Smält mintchokladen över ett vattenbad och blanda med färskost. Spritsa frosting över dina cupcakes.
  3. DEKORATION. Smält den mörka chokladen över ett vattenbad och häll den i en spritspåse. Spritsa ut chokladen i ett mönster på ett bakplåtspapper. Hacka polkaskruvarna fint, strö polkahacket över chokladen och låt stelna i kylen.
  4. Sätt fast dekorationerna försiktigt.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • CUPCAKES
  • Köp 12 st färdiga muffins eller baka en sats cupcakes efter vårt grundrecept. Tillsätt 2 msk kakao i smeten.
  • FROSTING
  • 200 g ODENSE Marcipan Mint-chokolade
  • 300 g färskost
  • DEKORATION
  • 150 g ODENSE Mörk Choklad 55%
  • 10 st polkaskruvar
  • Ev 12 st cupcake-formar
  • Två spritspåsar

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Choklad cupcake


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk