• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Cupcake deluxe

Andra recept

Chokladmousse i tre lager

Spröda mandelmassachips

Choko Loco Glassbomb

Blå vårbakelse med grädde och pastellpärlor

Kladdkaka med chokladgrädde och Choko Karamel

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Deluxcupcake
    Deluxcupcake

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
1 30

Total tid
3

Antal
12

En elegant liten bakelse som passar lika bra på studentbjudningen som till bröllopskaffet.

Så gör du Cupcake deluxe

  1. CUPCAKES OCH FROSTING. Använd 12 st färdiga muffins eller baka en sats cupcakes, se grundrecept. Låt svalna.
  2. Smält 100 g vit choklad över ett vattenbad. Blanda med färskost och passionsfrukt. Bred frosting över dina cupcakes.
  3. DEKORATION. Tryck ut cirklar av det vita marsipanlocket med ett glas, och täck dina cupcakes.
  4. Gör rosor av den vita figurmarsipanen, se odense-marcipan.se. Dekorera dina cupcakes med rosor, färska bär och citronmeliss.
  5. Rulla ut längder av vit marsipan, tvinna samman dem två och två och placera runt varje cupcake.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • CUPCAKES
  • Köp 12 st färdiga muffins eller baka en sats cupcakes efter vårt grundrecept.
  • FROSTING
  • 100 g ODENSE Vit Choklad
  • 200 g färskost
  • 2 st passionsfrukter
  • DEKORATION
  • 1 ½ ODENSE Marcipanlock Vit Vit
  • 200 g ODENSE Figurmarcipan Vit
  • Färska bär
  • Citronmeliss
  • Ev 12 st cupcake-formar

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Cupcake deluxe


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk