• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Glassås med vuxen smak
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Honungsmuffins med nougatcreme

Andra recept

Chunky cookies

Choklad & kolakaka

Bananmuffins med kola & choklad

Cookies med kola & choklad

Vetebullar med chokladfyllning

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Mette Gassners honningmuffins med nougatcreme
    Mette Gassners honningmuffins med nougatcreme

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 6

Svårighet

Beredning

Total tid

Antal
20-25

Det här receptet är framtaget av den danska Årets Kock vinnaren Mette Gassner.

Så gör du Honungsmuffins med nougatcreme

  1. Socker, farinsocker och ägg vispas tills det är vitt och luftigt.
  2. Smält smör och honung och tillsätt till äggvispet.
  3. Vänd försiktigt ned de övriga honungskakan i 175 grader i ca. 25 min i muffinsformar.
  4. NOUGATCREME: Rumstemperera nougat och smör och vispa samman till en luftig creme.
  5. Tillsätt Baileys och spritsa sedan cremen på de avsvalnade muffinsen.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 2,5 dl socker
  • 0,5 dl farinsocker
  • 250 g smör
  • 1 dl honung
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0,5 tsk kardemumma, malen
  • 0,5 tsk kanel, malen
  • 6 dl vetemjöl
  • Nougatcreme
  • 400 g smör
  • 200 g ODENSE Nougat
  • 0,5 dl Baileys

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Honungsmuffins med nougatcreme


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk