• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock
    • Choklad+
      • Chokladknappar
    • Nougat
    • Glassåser
    • Fondant
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Nu finns vi äntligen på Facebook!

Klicka här och gilla vår sida. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Kladdkaka med blåbär och skogsbärströssel

Andra recept

Blå vårbakelse med grädde och pastellpärlor

Kladdkaka med chokladgrädde och Choko Karamel

Vit kladdkaka med hallon och lakritsströssel

Kalastårta

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Kladdkaka Skogsbär
    Kladdkaka Skogsbär
  • Kladdkaka Skogsbär detalj
    Kladdkaka Skogsbär detalj
Föregående foto | Nästa foto

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 0

Svårighet

Beredning
20 min

Total tid
40 min

Antal
8-12

Så här sätter du extra piff på kladdkakan. Använd ditt favoritrecept eller vårt grundrecept som du hittar under övriga bakverk.

Så gör du Kladdkaka med blåbär och skogsbärströssel

  1. Baka kakan enligt recept.
  2. Koka upp grädde. Ta bort från värmen. Häll i choklad, nougat dela i mindre bitar och salt. Rör runt tills allt är smält.
  3. Häll ganach över kladdkakan och låt stelna.
  4. Vispa grädden och servera tillsammans med blåbär och strössel.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • Ganach
  • 1 dl vispgrädde
  • 75 g ODENSE Chokladknappar, mörk
  • 75 g ODENSE Nougat
  • 1 nypa salt
  • 3 dl vispgrädde
  • blåbär
  • ODENSE Skogsbärströssel

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Kladdkaka med blåbär och skogsbärströssel


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "unsubscribe"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk