• Kvalitet
  • Kontakta oss
  • Om Odense
  • Inspirationsbroschyr
  • Facebook
  • YouTube
Svenska
Dansk Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Recept-
    • Påsk
    • Vår & Sommar
    • Halloween
    • Jul & Nyår
    • Övriga bakverk
    • Desserter
    • Marsipanfigurer
    • Kokosmassa
    • Semlor
    • Konfekt
    • Tårtor
    • Småkakor
  • Odense produkter+
    • Mandelmassa av högsta kvalitet
    • Marsipan+
      • Figurmarsipan
      • Marsipanlock som är lätta att forma
    • Choklad som gör det lätt att lyckas+
      • Chokladknappar
    • Nougat med det lilla extra
    • Förmodligen världens godaste glassås!
    • Sockermassa
    • Dekorationspulver & Strössel
  • Nyhetsbrev
  • Tips och trix+
    • Bröllopstårta
    • Chokladdekorationer
    • Chokladgaller
    • Chokladspån
    • Marsipanblommor
    • Marsipanrosor
    • Mandelmassaspån
    • Förvaring av julkonfekt
    • Chokladknappar
    • Smält choklad
    • Kavla marsipan
    • Gör din egen kakaomandelmassa
    • Chokladfjäder
    • Gör din egen skogsbärsmandelmassa
    • Chokladstjärna
    • Enkla marsipanrosor
    • Marsipanöverdrag
    • Mönstermallar chokladdekorationer
    • Färgnyansera fondanter
    • Dekorera med fondant: Liljekonvalj
    • Dekorera med fondant; Vallmo
    • Dekorera med fondantros
    • Så kavlar du ut fondant
    • Så täcker du en kaka med fondant
    • Så flätar du fondantband till cupcakes
    • Så gör du fondantband och rosett
Se alle resultater
Stäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka här och anmäl dig. Du får bakningstips, recept inför högtider och inte minst bra erbjudanden från oss.

Lyxig Chokladmilkshake

Andra recept

Chunky cookies

Äppel & nougat dessert

Glasspinnar med björnbär och mandelmassa

Nougataffogato -en lätt och läcker dessert

Små mandelpajer med hallon och vaniljkräm

Se fler recept Sök i mina ingredienser
Föregående recept | Nästa recept
  • Luksus Chokolade Milkshake
    Luksus Chokolade Milkshake

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Betyg ( ) 3 14

Svårighet

Beredning
30

Total tid
30

En milkshake som slår det mesta!

Så gör du Lyxig Chokladmilkshake

  1. Vispa grädden och ställ den i kylen medan du förbereder resten.
  2. Hacka chokladen fint. Ta undan ca 100 g och temperera resten. Se under Tips & Trix hur du gör.
  3. Doppa glasens kant i den tempererade chokladen och låt stelna något. Innan chokladen stelnar helt, dekorera med fudge runt glaskanten. Använd en sked för att teckna mönster på glasens insidor med resten av den tempererade chokladen.
  4. Ta undan lite av den hackade chokladen som du ska strössla över vispgrädden. Resten av chokladhacket fördelar du hälften i botten på glasen och hälften i mixern tillsammans med glass och mjölk. Mixa till lagom tjock konsistens.
  5. Fördela milkshaken i de båda glasen och dekorera med vispgrädde och hackad choklad.
  6. Toppa eventuellt med färska bär och sugrör.

Kommentarer

Vi svarar inte på kommentarer här. Kontakta oss här.

Ingredienser

  • 200 g ODENSE Mörk Choklad 55%
  • 10 kulor vaniljglass
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • ODENSE Karamel Fudge
  • Sugrör och eventuellt några färska bär

Tips

  • Skriv ut receptet
  • Skicka till e-mail

Skicka till e-mail

Lyxig Chokladmilkshake


Avsändarens e-postadress *

Mottagarens e-postadress *

Meddelande till mottagare

Meddelandet har skickats


Alla fält med * måste fyllas i

Nyhetsbrev

  • Recept, tips och tricks för alla tillfällen året runt
  • Nyheter och information om produkter och tävlingar
  • Du kommer att få ca ett nyhetsbrev per månad
  • Det är snabbt och enkelt att avregistrera

 

Abonnera på nyhetsbrev Avsluta

Vill du avsluta prenumerationen? Ange din e-postadress och klicka på "Avsluta"

Facebook

Dela gärna våra recept på facebook och kika in på vår facebook sida.

https://www.facebook.com/odensemarcipan.sverige

 

  • Juridik
  • Om Odense
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: 020-295200 - kundeservice@odense-marcipan.dk