Vackra vallmo

Med ODENSE Fondant/Sockermassa skapar du fantastiska dekorationer till tårtor och bakelser, detaljrika figurer som håller formen.

ODENSE Fondant/Sockermassa är enkel att kavla ut och får en härligt matt yta.

Vallmotarta

Vallmosteg

1. Rulla en liten kula av den gröna fondanten. Fäst mindre svarta fondantkulor runt den gröna. 2. Forma sju röda fondantkulor och tryck ut dem till kronblad. 3. Fäst tre kronblad vid blommans mitt. Lägg folie runt blomman och låt bladen torka lite. 4 Tryck fast de sista kronbladen och sätt blomman i folie. Justera blombladen. 5. Rulla ut stjälkar av grön fondant. Forma tre bitar grön fondant till ett blad. Kavla ut det lite lätt. 6. Fäst stjälkar och blad på tårtan. 7. Avsluta med att placera ut blommorna. Använd gärna en tandpetare för att hålla blommorna på plats om du placerar dem på sidan av tårtan.