Svårighetsgrad
Arbetstid
20 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
20 minuter
Betygsätt detta recept

5 av 5 stjärnor baserat på 4 recensioner

Iskaffe med banan och chokladsås 2

Älskar du också iskaffe? Och kombinationen av banan och choklad? Tänk dig en krämig iskaffe med banan och vår godaste ODENSE Chokladsås. I receptet nedan har vi också dekorerat glasets kant med både chokladsås och ODENSE Choko Karamellströssel för att skapa ett festligare intryck! Vem skulle du vilja imponera på med denna lyxiga iskaffe?

Ingredienser

Receptet är beräknat för 2 st

Så här gör du

  1. Smält de vita chokladknapparna i mikrovågsugnen. Börja med 20 sekunder åt gången.
  2. Doppa kanten på glasen i den smälta vita chokladen och doppa sedan snabbt kanten i Choko Karamellströsslet.
  3. Mixa chokladsås, banan, mjölk, snabbkaffe och is till en krämig konsistens.
  4. Häll chokladsåsen i strimmor på insidan av glasen och fyll upp med det krämiga iskaffet.

Produkter i receptet