Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

5 av 5 stjärnor baserat på 1 recension

Påskägg med mjölkchoklad och minipärlor 16

Här har du ett recept på läckra påskägg fyllda med mandelmassa, överdragna med mjölkchoklad och dekorerade med vackra minipärlor. Påskäggen är en säker hit bland både barn och vuxna till påskbordet.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 16 st

Så här gör du

  1. Dela mandelmassan i 8 bitar á 25 g eller 16 bitar á 12 g och rulla dem till ägg. Låt dem gärna vila över natten under plastfolie.
  2. Temperera mjölkchokladknapparna och doppa äggen i den smälta chokladen.
  3. Dekorera med minipärlor innan chokladen torkat.

Relaterade recept

Produkter i receptet