Svårighetsgrad
Arbetstid
40 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
2 timmar

Trippelkonfekt 24

Ingredienser

Receptet är beräknat för 24 st

Så här gör du

  1. Temperera den ljusa chokladen och häll upp den i knäckformar. Fyll formarna till 1/3 och låt stelna i kylen.
  2. Temperera den vita chokladen och häll den i formarna, över den ljusa chokladen. Fyll varje form till 2/3. Låt pralinerna stelna i kylen en gång till.
  3. Koka upp vispgrädden. Rör ner den mörka chokladen i grädden och låt den smälta.
  4. Häll chokladgrädden i en spritspåse. Låt blandningen svalna lite så den blir en aning fast i konsistensen.
  5. Spritsa en topp chokladgrädde på varje knäckform och strö över bronspulver.
  6. Låt pralinerna stelna i kylen innan du tar loss dem från formarna.

Tips

För att äkta choklad ska bli glansig, få en fin konsistens och enkelt lossna
från formarna måste du temperera den.

Produkter i receptet