Svårighetsgrad
Förberedelsetid
30 minuter
Total tid
1 timmar

Mandelpaj med hallon och mango 8

Ingredienser

Receptet är beräknat för 8 personer

  • 1 platta Smördeg
  • 2 dl Hallon
  • 1 tsk Potatismjöl
  • 2 dl Mango tärnad
  • 150 g ODENSE Mandelmassa 200g Utblandad med vatten så att den är spritsbar
  • 9 tsk Kokosflingor
  • Florsocker till dekoration

Så här gör du

  1. Fodra en pajform med smördeg, nagga den i botten med en gaffel. Ställ pajformen i kyl eller frys i minst 30 minuter.
  2. Vänd hallonen med potatismjölet. Fyll upp pajskalet med hallon och mango. Spritsa igen ”hålen” med Odense mandelfyllning och strössla sist över kokos. Baka av i 180° ca 20–25 minuter eller tills pajen fått fin färg.
  3. Servera gärna pajen ljummen till glass.

Produkter i receptet