Svårighetsgrad
Förberedelsetid
20 minuter
Total tid
30 minuter

Nougatfyllda bullar 10

Otroligt saftiga bullar, nästan som danska wienerbröd. Lätt men hög impfaktor.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 10 st

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Gör en sats vetedeg (se Lyxig kanelbulle) och dela den i två delar.
  3. Kavla ut halva degen, och hyvla över 250 g ODENSE Nougat samt 100 g smör.
  4. Krossa 3 tsk pulverkaffe i en mortel, och strö 1,5 tsk över degen.
  5. Vik ihop degen på mitten och skär den sedan i remsor som du snurrar samman till bullar.
  6. Gör sedan lika- dant med den andra deghalvan.
  7. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen, ca 10 minuter.

Produkter i receptet