Svårighetsgrad
Förberedelsetid
45 minuter
Total tid
1 timmar

Choko Surprise med hallon 16

Ingredienser

Receptet är beräknat för 16 st

Så här gör du

  1. Smält Odense Mörk Choklad över vattenbad enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Vispa smör och socker i en skål. Tillsätt äggen och vispa i ca 30 sek till en jämn smet. Vänd ner mjölet och den smälta chokladen och vispa ytterligare 1 min.
  3. Häll upp smeten i 16 stabila formar. Skär 16 st skivor av ODENSE Mandelmassa Lyx (ca ½ cm tjocka) och lägg på toppen i varje form. Tryck ner dem lite lätt i chokladsmeten. Baka i 12-15 min i 200°C. Ta ut kakorna och låt dem svalna.
  4. Lägg en klick hallonmarmelad på toppen av varje kaka innan servering.

Tips

Servera gärna en kula god gräddglass till.

Produkter i receptet