Svårighetsgrad
Arbetstid
1 timmar
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
3 timmar
Betygsätt detta recept

3 av 5 stjärnor baserat på 4 recensioner

Vit chokladmousse 12

En enkel och läcker dessert som garanterat imponerar på dina gäster.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 12 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Låt hallonen tina.
  2. Smält chokladen över ett vattenbad.
  3. Vispa grädden, men inte för hårt. Rör sedan i äggulorna.
  4. Rör ner den smälta, vita chokladen.
  5. Mixa hallonen och låt dem rinna av i en sil.
  6. Lägg lite hallonpuré i botten på varje glas och fyll på med mousse.
  7. Låt glasen stå i kylen i minst 2 timmar.
  8. Riv över lite vit choklad innan du serverar.

Relaterade recept

Produkter i receptet