Pannkakor med Chokladsås 14
Pannkakor är alltid en bra idé – det tycker i alla fall vi! Med det här receptet får du perfekta pannkakor och det tar inte längre än 45 minuter att förbereda. Passar lika bra till frukost, lunch eller middag. Servera pannkakorna med ODENSE Chokladsås, frystorkade hallon, glass, hackad ODENSE Mörka Chokladknappar och färska jordgubbar.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 14 st
- 250 g Vetemjöl
- 0,50 tsk Salt
- 1 msk Socker
- 2 Ägg
- 6 dl Mjölk
- Smör till stekning
-
Tillbehör
- Jordgubbar
- Vispad grädde
Så här gör du
Håll skärmen tänd
- Vispa ihop mjöl, salt, socker och ägg.
- Tillsätt mjölk, lite i taget, under noggrann omrörning för att undvika klumpar. Degen kan siktas om det blir klumpar i den.
- Värm upp en panna, tillsätt lite smör och stek tunna pannkakor. Stek pannkakorna tills de är gyllene på båda sidor.
- Toppa dina pannkakor med ODENSE Chokladsås, ODENSE choklad, färska jordgubbar och vispad grädde.
Tips
Servera pannkakorna med ODENSE Chokladsås, frystorkade hallon, glass, hackad ODENSE Mörka Chokladknappar och färska jordgubbar.
Hitta alla recept på läckra pannkakor och våfflor.