Svårighetsgrad
Arbetstid
10 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
30 minuter
Betygsätt detta recept

5 av 5 stjärnor baserat på 6 recensioner

Glutenfria bananpannkakor 12

Bananpannkakor är en hit hos många – det går snabbt att tillaga och kan göras utan socker och gluten (som i det här receptet). Självklart smakar det jättegott också! Ett utsökt mellanmål för alla i familjen, även de minsta. Här hittar du receptet på våra superenkla glutenfria bananpannkakor, som både kan avnjutas som de är, eller toppas med exempelvis ODENSE Kolasås och färska blåbär.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 12 st

  • 2 Mogna Bananer
  • 3 Ägg
  • 1 dl Havregryn
  • 1 dl Havremjöl
  • 1 tsk Bakpulver
  • Topping

  • Färska Blåbär

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Mosa bananerna väl och vispa i resten av ingredienserna.
  2. Värm upp en panna och stek små, något tjockare pannkakor, ca. en matsked smet per pannkaka.
  3. Stek pannkakorna tills de är gyllene på båda sidor.
  4. Toppa dina pannkakor med ODENSE Kolasås och färska blåbär.

Tips

Hitta alla recept på läckra pannkakor och våfflor här.

Produkter i receptet