Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

5 av 5 stjärnor baserat på 3 recensioner

Påskägg med nougat och strössel 15

Supergoda nougatägg med mandelmassa och ditt favoritströssel för extra crunch. Dekorera med pulver och ränder av mörk och vit choklad för den där extra lyxiga känslan.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 15 st

Så här gör du

  1. Dela nougaten i 15 lika stora bitar. 
  2. Gör en fördjupning i varje bit och fyll den med strössel. 
  3. Dela mandelmassan i 15 lika stora bitar. Platta till dem och placera nougatbitarna i mitten. Vik upp mandelmassan runt nougatbitarna, och forma sedan till ägg i handflatorna. 
  4. Täck äggen med tempererad mörk choklad och låt svalna. Dekorera med pulver och därefter med ränder av mörk eller vit choklad.

Relaterade recept

Produkter i receptet