Svårighetsgrad
Arbetstid
10 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
10 minuter
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Mandelpesto på surdegsbaguette 1

Smakrika mandelpesto med underbart krämig konsistens och nötig smak. Perfekt komplement till baguette.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 1 st

  • 1 burk Basilika
  • 1 st klyfta Vitlök
  • 20 g riven Parmesan
  • 1,50 dl oliv Oljor
  • Balsamvinäger
  • Salt och peppar
  • 1 Baguette

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Riv mandelmassa och vitlök. Mixa samman basilika, vitlök och mandelmassa med olivoljan. Tillsätt parmesan.
  2. Smaka av med vinäger, salt och peppar. Häll upp på en fin glasburk. Servera på en baguette, gärna med en god skinka.

Produkter i receptet