Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
45 minuter
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Romfrästa bananer med glass och chokladsås 4

Stekta bananer med rom blir knäckiga och goda, men tillsammans med len vaniljglass och mustigt chokladsås blir det ljuvligt gott!

Ingredienser

Receptet är beräknat för 4 personer

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Lägg smör i en stekpanna tillsammans med socker och låt blir gyllenbrunt.
  2. Lägg i nötter och kokos. Blanda runt och strö över lite flingsalt.
  3. Skär bananer i hälften.
  4. Smält smör i en stekpanna och lägg i bananerna. Häll på rom.
  5. Låt bananerna får lite färg på båda sidorna.
  6. Lägg upp och servera med vaniljglass, hackad mörk choklad, nötblandning och avsluta med att ringla över chokladsås.

Relaterade recept

Produkter i receptet