Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Chokladbrulée med rostade kokoskuber och mangosorbet 6

Ingredienser

Receptet är beräknat för 6 personer

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Börja med att hacka chokladen i mindre bitar. Koka upp grädden, slå den över chokladen och rör tills chokladen har smält.
  2. Sätt ugnen på 150°C. Blanda mjölk och ägg och rör sedan ihop det med chokladen.
  3. Slå upp krämen i bakfasta formar, ungefär 1 cm högt i varje form. Baka i ugnen ca 15 minuter.
  4. Blanda mandelmassan och kokosen. Låt kokosmassan ligga i kylen en stund så den blir fast.
  5. Skär upp kokosmassan i små kuber. Rosta dem i en torr stekpanna på svag värme tills de får en vacker gyllene färg. Servera Chokladbruléen med de rostade kokoskuberna och en god sorbet därtill.

Relaterade recept

Produkter i receptet