Svårighetsgrad
Förberedelsetid
10 minuter
Total tid
50 minuter

Mandelmassagubbar 10

Gubbarna och gummorna blir fina bordsdekorationer. Perfekta att njuta av till kaffet!

Ingredienser

Receptet är beräknat för 10 st

Så här gör du

  1. Kavla ut mandelmassan tills den är ca 0,5 cm tjock. Pudra med lite florsocker om den fastnar.
  2. Använd pepparkaksformar och tryck ut figurer i mandelmassan.
  3. Hacka den ljusa chokladen och temperera den.
  4. Doppa figurerna i chokladen med hjälp av en gaffel och lägg dem på ett galler för att stelna.
  5. Hacka den vita chokladen och temperera den.
  6. Häll chokladen i en spritspåse och dekorera med pastellpärlor.

Tips

Smaksätt gärna mandelmassan med lite konjak, finhackade fikon eller finrivet apelsinskal.

Produkter i receptet