Triple Chocolate Cookies 30
Triss i choklad på 45 minuter. Cookies för dig som älskar choklad! Våra fantastiska kakor bjuder på tre olika sorters choklad: mörk, vit och ljus choklad. Passar utmärkt att bjuda familj, kollegor eller vänner på till fikat. De perfekta att ha hemma liggandes i en burk och plocka fram när choklad- eller sötsuget knackar på.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 30 st
-
Triple Chocolate Cookies
- 200 g rumstempererat Smör
- 400 g Muscovadosocker eller
- Brun farin
- 2 tsk Vaniljsocker
- 2 Ägg
- 2 dl Havregryn
- 350 g Vetemjöl
- 2 tsk Bakpulver
- 2 tsk Flingsalt
- 75 g Valnötter
Så här gör du
Håll skärmen tänd
Triple Chocolate Cookies:
- Sätt ugnen på 180°C.
- Lägg smör, muscovadosocker och vaniljsocker i en stor skål och vispa ihop det till en mjuk och krämig konsistens.
- Tillsätt äggen, ett i taget och vispa ihop.
- Blanda vetemjöl med havregryn, bakpulver och flingsalt. Rör ner blandningen i smeten.
- Hacka valnötterna (till önskad storlek) och blanda ner dem i smeten tillsammans med de tre chokladsorterna.
- Skopa upp degen med antingen en sked eller en glasskopa och fördela degen på 3 plåtar med bakplåtspapper.
- Grädda en plåt i taget i 180°C i ca. 10-12 minuter, tills de har fått färg.
- Låt kakorna svalna på ett galler.
Tips
Förvara i en sluten burk för längre hållbarhetstid.
Hitta fler goda recept på cookies och småkakor.