Svårighetsgrad
Arbetstid
15 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
30 minuter
Betygsätt detta recept

5 av 5 stjärnor baserat på 7 recensioner

Kokostoppar med marsipan 16

Här är ett superenkelt recept på fantastiskt goda kokostoppar med marsipan som du kan bjuda på när du vill överraska de du bryr om! Med endast fyra ingredienser och på 30 minuter har du gjort 16 st. läckra, nybakade kokostoppar.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 16 st

Så här gör du

  1. Blanda ihop marsipan och kokosmjöl till en kokosmassa.
  2. Rör ihop kokosmassan och ägget i en skål.
  3. Lägg massan i en spritspåse och spritsa ut 16 st. små toppar på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt.
  4. Grädda kokostopparna i 180°C i 15 minuter. Låt svalna och doppa sedan kokostopparna i smälta ODENSE Mörka Chokladknappar

Tips

Läs vår guide till hur du bäst smälter choklad.

Relaterade recept

Produkter i receptet