Kokostoppar med marsipan 16
Här är ett superenkelt recept på fantastiskt goda kokostoppar med marsipan som du kan bjuda på när du vill överraska de du bryr om! Med endast fyra ingredienser och på 30 minuter har du gjort 16 st. läckra, nybakade kokostoppar.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 16 st
- 40 g Kokosmjöl
- 1 Pastöriserade ägg
-
100 g
Så här gör du
- Blanda ihop marsipan och kokosmjöl till en kokosmassa.
- Rör ihop kokosmassan och ägget i en skål.
- Lägg massan i en spritspåse och spritsa ut 16 st. små toppar på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt.
- Grädda kokostopparna i 180°C i 15 minuter. Låt svalna och doppa sedan kokostopparna i smälta ODENSE Mörka Chokladknappar
Tips
Läs vår guide till hur du bäst smälter choklad.