Svårighetsgrad
Arbetstid
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
60

Gudomlig geisha 20

Krämigt, krispigt, sött och salt. Löjligt gott, helt enkelt.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 20 st

Så här gör du

1. Rosta hasselnötterna i en het stekpanna och gnugga sedan bort skalen med en kökshandduk.

2. Finhacka nötterna tillsammans med Brons Crunch.

3. Blanda nougat med hasselnötterna, Brons Crunchen och flingsaltet i en skål.

4. Lägg nougatblandningen på plastfolie, och forma till en rulle som du sedan plattar ut. Ställ i kylen för att stelna.

5. Temperera chokladen (se nästa sida).

6. Skär nougatblandningen i bitar och doppa dem i chokladen.

7. Lägg pralinerna på ett bakplåtspapper och låt dem stelna.

8. Pensla med guldpulver.

Relaterade recept

Produkter i receptet