Konfektkringlor med mandelmassa 8
Gör de finaste konfektkringlorna av mandelmassa enkelt på bara 20 minuter. Undersidan av kringlorna är doppad i mörk choklad och toppas med pärlsocker. En dekorativ konfektbit som passar både barn och vuxna i smak. Roliga att göra och passar utmärkt som godis till jul eller som tilltugg till kaffet.
Receptet är framtaget av @fillosophie, som är en av våra duktiga ambassadörer.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 8 st
-
Konfektkringlor med mandelmassa
-
Dekoration
- Pärlsocker
Så här gör du
Konfektkringlor med mandelmassa:
- Rulla ut en tunn korv av mandelmassan, dela den i 8 lika stora bitar och forma bitarna till 8 kringlor.
- Smält chokladen i mikrovågsugnen eller över vattenbad och doppa undersidan av kriglorna. Låt dem torka på en bit bakplåtspapper.
Dekoration:
- Toppa dina kringlor genom att försiktigt trycka ner pärlsocker i mandelmassan.
Tips
Du kan enkelt byta ut pärlsockret mot ODENSE Strössel för varierad smak.
Förvara kringlorna i en sluten burk för längre hållbarhetstid.
Hitta fler inspirerande recept inför jul eller fler roliga recept på konfektyr.